Code snippets Woocommerce

Aantal producten per pagina aanpassen in Woocommerce

Soms is het handig om af te wijken van het standaard aantal producten per rij in Woocommerce. Met dit filter kan dat eenvoudig.

Voeg in in je functions.php.

add_filter('loop_shop_columns', 'loop_columns');
 if (!function_exists('loop_columns')) {
 function loop_columns() {
 return 5; // 5 products per row
 }
 }

Als je eerst 8 producten per pagina had, met 4 per rij, dan lijkt 5 per rij gek: de tweede rij heeft er nu 3. Zo pas je het totaal aantal producten per pagina aan:

//voeg toe aan functions.php

add_filter( 'loop_shop_per_page', create_function( '$cols', 'return 10;' ), 20 );